1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Kardeşini Bıçaklayan Sanık: ‘6-7 Yaşlarında İstismara Uğradım’

Kardeşini Bıçaklayan Sanık: ‘6-7 Yaşlarında İstismara Uğradım’

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kocaeli 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmada, Murat Can T.’yi bıçaklayarak öldürmek suçlamasıyla yargılanan tutuklu sanık E.T. (31) ve avukatı hazır bulundu. Sanık E.T, yazılı savunmasında daha önce verdiği ifadeleri tekrarladı. Mahkeme başkanının ağabeyinin kendisine yönelik cinsel istismar iddialarını sorması üzerine, E.T. çocukken yaşadıklarını anlattı ve olayın 6-7 yaşlarında iken gerçekleştiğini belirtti. Ancak mahkeme başkanının sorularına tepki gösteren E.T, anlatmak istemediğini söyledi.

E.T, ağabeyinin kendisine cinsel istismarda bulunduğunu ve bu durumun travma yarattığını iddia ederek, suçunu bu nedenle işlediğini dile getirdi. Mahkeme heyeti, sanığın üstsoya karşı kasten öldürme suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılmasına karar verdi. Pişmanlık duymadığı gerekçesiyle cezada indirim yapılmadı. Ayrıca, bir üye de haksız tahrik hükümlerinin uygulanması gerektiğini belirterek karara şerh koydu.

Olayın gerçekleştiği Karamürsel ilçesindeki 4 Temmuz Mahallesi’nde yaşayan E.T., ailesinin evde olmadığı bir gece ağabeyi Murat Can T.’yi uykuda bıçaklayarak öldürdü. Ardından kaçmaya çalışan E.T, polis ekipleri tarafından kısa süre içinde yakalandı. Cinayeti itiraf eden sanık, gözaltına alındı. Murat Can T.’nin hayatını kaybettiği olayda, abisinin cinsel organını da kestiği ortaya çıktı.

Mahkeme kararına göre E.T., ağabeyini öldürme suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasıyla cezalandırıldı. Soğukkanlı bir şekilde cinayeti işlediği için pişmanlık göstermeyen sanık, cezada herhangi bir indirim hakkı kazanamadı. Ayrıca, haksız tahrik hükümlerinin uygulanması gerektiği yönünde görüş belirten bir üye de karara şerh düştü.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kardeşini Bıçaklayan Sanık: ‘6-7 Yaşlarında İstismara Uğradım’
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin