1. Haberler
  2. Spor
  3. Galatasaray’ın Yıldız Transferi Serge Aurier İçin Geri Sayım Başladı!

Galatasaray’ın Yıldız Transferi Serge Aurier İçin Geri Sayım Başladı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray’ın ara transfer döneminde kadrosuna kattığı ancak henüz forma giyme fırsatı bulamayan Serge Aurier’in sahalara dönüş yapacağı maç belirlendi. Süper Lig’de şampiyonluk için mücadele eden Galatasaray, Fransız sağ bek Sacha Boey’in ayrılmasının ardından Serge Aurier’i transfer etmişti. Ancak, Aurier henüz forma şansı bulamadı. 31 yaşındaki deneyimli futbolcu, Fildişi Sahili Milli Takımı’ndan sakat dönüş yapmıştı ve Galatasaray tarafından transfer edilmişti. Sarı-kırmızılılar, Nottingham Forest’tan transfer ettikleri Aurier’i henüz sahaya sürmedi ve oyuncunun idmanlara başladığı belirtildi.

Aurier’in oynamayı hedeflediği maç ise Alanyaspor karşılaşması olarak belirlendi. Hatayspor ve Fenerbahçe maçlarında forma giymeyeceği öğrenilen Aurier, Alanyaspor karşılaşmasında sahada olacak. Galatasaray ile olan kiralık sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Aurier’in güncel piyasa değeri ise 6 milyon euro olarak belirlendi.

Galatasaray taraftarları, Serge Aurier’in sahalara geri dönmesi ve takıma katkı sağlaması için heyecanla bekliyor. Tecrübeli futbolcu, Alanyaspor karşılaşmasıyla birlikte Galatasaray forması altında ilk kez sahaya çıkacak ve taraftarlarının desteğini alacak. Galatasaray’ın şampiyonluk mücadelesinde Aurier’in sağ bek pozisyonunda önemli bir rol oynaması bekleniyor.

Serge Aurier’in Galatasaray kariyeri, henüz başlamadan heyecan yaratmaya devam ediyor. Sakatlık sonrası dönüşünü bir süredir bekleyen Aurier, Alanyaspor maçıyla sahalara geri dönecek ve Galatasaray formasıyla ilk kez resmi bir karşılaşmada yer alacak. Galatasaray taraftarları, Aurier’in performansını merakla beklerken, takımın şampiyonluk hedefine ulaşmasında Aurier’in katkısının büyük olması bekleniyor. Sonunda, Galatasaray’ın kadrosuna kattığı ancak henüz forma giyme fırsatı bulamayan Serge Aurier’in sahalara dönüş yapacağı Alanyaspor maçı heyecanla bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Galatasaray’ın Yıldız Transferi Serge Aurier İçin Geri Sayım Başladı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin