1. Haberler
  2. Spor
  3. Galatasaray Teknik Ekibinin Zaferi: Basın Mensupları İle Maçı Kazandılar!

Galatasaray Teknik Ekibinin Zaferi: Basın Mensupları İle Maçı Kazandılar!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray Futbol Takımı, milli takım arasında Antalya’da kamp yaparken teknik ekip ve basın mensupları arasında bir maç gerçekleştirildi. Serik ilçesine bağlı Belek Turizm Merkezi’nde bulunan otelin sahasında oynanan maça Galatasaray Futbol Takımı’nın teknik direktörü Okan Buruk, oğlu Ali Yiğit Buruk, Futbol Direktör Yardımcısı Ayhan Akman, teknik ekip ve basın mensupları katıldı. Müsabakayı teknik ekip 13-3’lük skorla kazandı ve Ali Yiğit Buruk 3 gol kaydetti.

Galatasaray Futbol Takımı, milli takım arasında Antalya’da kamp yapıyor. Kamp sırasında teknik ekip ve basın mensupları arasında bir maç düzenlendi. Otelin sahasında gerçekleşen maça Galatasaray Futbol Takımı’nın teknik direktörü Okan Buruk, oğlu Ali Yiğit Buruk, Futbol Direktör Yardımcısı Ayhan Akman, teknik ekip ve basın mensupları katıldı. Maçı teknik ekip 13-3’lük bir skorla kazandı ve Ali Yiğit Buruk 3 gol atmayı başardı.

Galatasaray Futbol Takımı, milli takım arasında Antalya’da kampa girmiş durumda. Kampta, teknik ekip ve basın mensupları arasında bir maç düzenlendi. Maç, otelin sahasında gerçekleşti ve teknik direktör Okan Buruk, oğlu Ali Yiğit Buruk, Futbol Direktör Yardımcısı Ayhan Akman, teknik ekip ve basın mensupları mücadele etti. Müsabakayı teknik ekip 13-3’lük skorla kazandı ve Ali Yiğit Buruk 3 gol kaydetti. Bu etkinlik Antalya’da gerçekleşen kampta keyifli bir anı olarak hafızalara kazındı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Galatasaray Teknik Ekibinin Zaferi: Basın Mensupları İle Maçı Kazandılar!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin