1. Haberler
  2. Spor
  3. Fenerbahçe ve Eczacıbaşı Şampiyonluk İçin Kozlarını Paylaşacak!

Fenerbahçe ve Eczacıbaşı Şampiyonluk İçin Kozlarını Paylaşacak!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe ve Eczacıbaşı arasında Sultanlar Ligi play-off final serisi heyecanı devam ediyor. Yarın saat 19.00’da oynanacak olan beşinci ve son karşılaşma, şampiyonluk için sahaya çıkacak olan iki takımı karşı karşıya getirecek. Fenerbahçe, 2023-2024 sezonunda normal sezonu lider tamamlayarak play-off yarı finalinde Türk Hava Yolları’nı eleyerek finale yükseldi. Eczacıbaşı ise Vakıfbank’ı geçerek final biletini aldı.

Sarı-lacivertliler ile turuncu-beyazlılar arasındaki play-off final serisinin ilk maçı Fenerbahçe’nin 3-1’lik üstünlüğüyle sonuçlandı. İkinci maçı ise 3-2’lik skorla Eczacıbaşı kazanırken, üçüncü maçta Fenerbahçe 3-0’lık bir galibiyet elde etti. 18 Nisan Perşembe günü oynanan dördüncü maçta ise Eczacıbaşı sahadan 3-0’lık skorla galip ayrıldı. İki takım arasında Ankara’da düzenlenen Kupa Voley finalinde de karşılaşmış, Fenerbahçe mücadeleyi 3-1 kazanarak kupanın sahibi olmuştu.

Sultanlar Ligi’nde Eczacıbaşı 16 şampiyonlukla en fazla kazanan takım konumunda bulunuyor. Son şampiyonluğunu 2011-2012 sezonunda elde eden turuncu-beyazlılar, yarın parkeden galip ayrılarak bu hasretlerine son verme fırsatı yakalayacaklar. Fenerbahçe ise ligde 6. şampiyonluğunu elde etmiş durumda. Eğer yarın zaferle ayrılırlarsa, üst üste iki sezon şampiyonluk yaşayarak 7. kez bu kupayı müzesine götürecekler. Geçtiğimiz sezon oynanan final serisinde Fenerbahçe, Eczacıbaşı’yı 3-0’lık skorla geçerek mutlu sona ulaşmıştı.

Sultanlar Ligi play-off final serisi heyecanı yarın Fenerbahçe ve Eczacıbaşı arasındaki bu son karşılaşma ile son bulacak. Her iki takım da şampiyonluk için sahaya çıkacak ve taraftarlarını mutlu etmek adına mücadele edecekler. Hangi takımın zaferle ayrılacağı ise merakla bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Fenerbahçe ve Eczacıbaşı Şampiyonluk İçin Kozlarını Paylaşacak!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin