1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Etimesgut’ta devraldıkları borçsuz belediyeyi anlatan CHP’li başkan: ‘Şanslı belediyelerden biriyiz’

Etimesgut’ta devraldıkları borçsuz belediyeyi anlatan CHP’li başkan: ‘Şanslı belediyelerden biriyiz’

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, önceki AKP’li başkan Enver Demirel’den belediyeyi borçsuz bir şekilde devraldıklarını dile getirdi. Beşikçioğlu, CHP Genel Merkezi’nde düzenlenen “İktidar Yolunda CHP Belediyeciliği Çalıştayı”na katıldı. Toplantı öncesinde yaptığı açıklamada, Etimesgut Belediyesi’nin borcu olmadığını vurgulayan Beşikçioğlu, “Bu manada şanslı belediyelerden biriyiz” ifadesini kullandı.

31 Mart seçimlerinde Etimesgut’ta belediye başkanı seçilen Beşikçioğlu, ilçenin ilk CHP’li Belediye Başkanı oldu. Devraldıkları belediyenin borçsuz olmasıyla ilgili olarak, önceki başkan Enver Demirel’in kendilerine borçsuz bir şekilde belediyeyi devrettiğini belirten Beşikçioğlu, “Biz de kaldığımız yerden devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

Belediyenin borç durumu hakkında da açıklamalarda bulunan Erdal Beşikçioğlu, AKP ve MHP’den devralınan belediyelerin borçlarıyla ilgili Genel Başkanları’nın girişimde bulunacağını dile getirdi. “Hallederiz, merak etmeyin” sözleriyle de konuya ilişkin olarak içten bir tavır sergiledi.

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, CHP’nin belediyecilik anlayışını ve yönetime bakış açısını benimseyerek göreve başladı. Beşikçioğlu, Etimesgut’ta yapılan çalışmaların devam edeceğini ve ilçeye daha iyi hizmetler sunmak için var güçleriyle çalışacaklarını ifade etti.

CHP Genel Merkezi’nde düzenlenen çalıştayda, parti içindeki belediyelerin iktidar yürüyüşüne destek olmaları ve vatandaşlara kaliteli hizmet sunmaları konuları ele alındı. Beşikçioğlu’nun katılımıyla gerçekleşen çalıştay, CHP’nin belediyecilik vizyonunu güçlendirme ve iktidar yolunda daha etkin adımlar atma amacını taşıyordu.

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, partisinin belediyecilik anlayışını temsil ederek, ilçede daha yaşanabilir bir çevre oluşturmak için var gücüyle çalışmaya devam edeceklerini belirtti. Vatandaşların beklentilerini ön planda tutarak, şeffaf ve katılımcı bir yönetim anlayışıyla hizmetlerini sürdüreceklerini kaydetti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Etimesgut’ta devraldıkları borçsuz belediyeyi anlatan CHP’li başkan: ‘Şanslı belediyelerden biriyiz’
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin