1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. AK Partili Eyüp Kadir İnan’dan Fondaş Medyanın Algı Operasyonlarına Cevap: ‘İftiracılarla Baş Etme Hakkı Doğdu!’

AK Partili Eyüp Kadir İnan’dan Fondaş Medyanın Algı Operasyonlarına Cevap: ‘İftiracılarla Baş Etme Hakkı Doğdu!’

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eyüp Kadir İnan, fondaş medyanın algı operasyonlarına karşı sosyal medya hesabından yaptığı bir yazılı açıklama ile cevap verdi. İnan, paylaşımında son dönemde sosyal medya üzerinden yapılan eleştirilerin maksatlı bir operasyona dönüştürüldüğünü belirtti. AK Gençlik üzerinden yapılan son eleştirilere cevap verme gereği duyduğunu ifade etti.

İnan, açıklamasında öncelikle CHP’li belediye başkanlarının aile üyelerini kendi belediyelerinde görevlendirdiğini ve DEM’li yetkililerin çocuklarının lüks tatiller yaptığını vurguladı. Bu durum karşısında sesini çıkarmayanların ise AK Partili bir kişi hakkında dahi en küçük paylaşımı bile abartılarak haberleştirdiğini söyledi.

AK Parti’ye ait bir kişi olarak sadece alışılmış bir durum yaşadığını ifade eden İnan, Seçil Kardeşimizin gençlik kollarında, başkan yardımcısı ya da Gençlik Kolları MKYK’sında görev almadığını belirtti. Arkadaşının ailesinin gurbetçi bir aile olduğunu ve yaptığı paylaşımda lüks ya da gösterişli bir durum olmadığını açıkladı.

Ayrıca, yalan ve algı operasyonlarıyla kendilerini gizlemeye çalışanların, basit bir paylaşımı bile abartarak suçlayıcı bir şekilde yansıttığını belirtti. Ülkenin gerçek sorunlarıyla ilgilenmeyenlerin, birkaç istisna üzerinden herkesi suçlayamayacağını vurguladı. Görgüsüzlük iddialarının gerçek yüzünü görmek isteyenlerin iftiracıların peşine düşmeleri gerektiğini söyledi.

İnan’ın açıklamaları, sosyal medya üzerinden yapılan eleştirilere ve algı operasyonlarına karşı bir tepki niteliği taşıyor. Kendi parti mensuplarının aile ilişkilerine karışanların, başkalarının sıradan paylaşımlarını abartarak suçlayıcı bir dil kullanmalarını eleştiren İnan, gerçek çıkarılması gereken dersin bu olduğunu belirtiyor. AK Gençlik üzerinden yapılan son eleştirilere cevap verirken, asıl konunun ülkenin gerçek sorunları olduğunu ve bu sorunlarla ilgilenilmesi gerektiğini vurguluyor. Haksız suçlamalara karşı sessiz kalmayarak, doğru bilgileri paylaşarak algı operasyonlarına karşı bir duruş sergiliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
AK Partili Eyüp Kadir İnan’dan Fondaş Medyanın Algı Operasyonlarına Cevap: ‘İftiracılarla Baş Etme Hakkı Doğdu!’
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin